Mijn recensie

Geplaatst door Tessa

Dankzij de hulp van Ine begin ik in september met een opleiding die volledig past bij wat ik graag wil. Zelf had ik hier nooit op kunnen komen, ik ben haar daarom erg dankbaar!
Ik kan iedereen die niet weet wat hij/zij wil, de beroepskeuzetest bij loopbaaninzicht aanraden!

Door gebruiker verzonden bericht

Geplaatst door Lucas

Hartelijk dank voor de hulp bij mijn studiekeuze. Na eerst een verkeerde keuze te hebben gemaakt heb ik de hulp ingeschakeld van Ine. Hier heb ik heel veel aan gehad!
Door tests en een gesprek ben ik goed te weten gekomen wat ik graag doe en waar ik goed in ben.

Zwerftocht goed afgelopen

Geplaatst door Chris

Mijn zwerftocht naar een passende baan is uiteindelijk tot een mooi eind gekomen!

Inmiddels is het al weer meer dan 100 dagen geleden dat ik als energie-onderzoeker begonnen ben. Het is uitdagend, leuk, veelzijdig, actueel en maatschappelijk relevant werk.

Ik wil je hartelijk danken voor de aangename gesprekken die we hebben gehad. Daar heb ik veel aan gehad: de structuur die je bood, de inzichten die ik telkens weer kreeg en de praktische tips hebben mij geholpen actie te ondernemen en te durven..

Hartelijke groet, Chris

1 jaar verder..

Geplaatst door Thomas

Beste Ine, In januari 2019 heb ik bij jou een loopbaanonderzoek gedaan, en sinds april 2019 ben ik als Trainee Informatiemanagement werkzaam, ik heb nu de mogelijkheid om door te stromen naar de functie ‘Consultant Informatiemanagement’ en omdat ik zulke leuke en mooie stappen aan het maken ben moest ik aan je denken. Ik wil je nogmaals bedanken voor de hulp en voor het vertrouwen dat je mij hebt weten te geven. Dankzij jou en het mooie rapport dat je voor mij hebt geschreven (waar ik nog regelmatig naar kijk) heb ik de stappen kunnen nemen die ik hierboven heb beschreven. Ik hoop dat alles goed gaat met je en dat je nog altijd mensen aan het helpen bent zoals je mij hebt kunnen helpen. Het ga je goed! Thomas

Super!

Geplaatst door Wytske

Hartelijk dank voor het goede advies. Hier kan ik echt wat mee. De manier van werken is echt heel degelijk en goed. Ik kan dit adviesbureau iedereen adviseren.

Mijn ervaring

Geplaatst door Jorn Vrijman

Beste Ine,

Heel erg bedankt voor de hulp die u mij geboden heeft. Het heeft mij zeker een richting opgeholpen en ik hoop dat het de goede is.

Top geholpen!

 vorige