Zwerftocht goed afgelopen

Geplaatst door Chris

Mijn zwerftocht naar een passende baan is uiteindelijk tot een mooi eind gekomen!

Inmiddels is het al weer meer dan 100 dagen geleden dat ik als energie-onderzoeker begonnen ben. Het is uitdagend, leuk, veelzijdig, actueel en maatschappelijk relevant werk.

Ik wil je hartelijk danken voor de aangename gesprekken die we hebben gehad. Daar heb ik veel aan gehad: de structuur die je bood, de inzichten die ik telkens weer kreeg en de praktische tips hebben mij geholpen actie te ondernemen en te durven..

Hartelijke groet, Chris

1 jaar verder..

Geplaatst door Thomas

Beste Ine, In januari 2019 heb ik bij jou een loopbaanonderzoek gedaan, en sinds april 2019 ben ik als Trainee Informatiemanagement werkzaam, ik heb nu de mogelijkheid om door te stromen naar de functie ‘Consultant Informatiemanagement’ en omdat ik zulke leuke en mooie stappen aan het maken ben moest ik aan je denken. Ik wil je nogmaals bedanken voor de hulp en voor het vertrouwen dat je mij hebt weten te geven. Dankzij jou en het mooie rapport dat je voor mij hebt geschreven (waar ik nog regelmatig naar kijk) heb ik de stappen kunnen nemen die ik hierboven heb beschreven. Ik hoop dat alles goed gaat met je en dat je nog altijd mensen aan het helpen bent zoals je mij hebt kunnen helpen. Het ga je goed! Thomas

Super!

Geplaatst door Wytske

Hartelijk dank voor het goede advies. Hier kan ik echt wat mee. De manier van werken is echt heel degelijk en goed. Ik kan dit adviesbureau iedereen adviseren.

Mijn ervaring

Geplaatst door Jorn Vrijman

Beste Ine,

Heel erg bedankt voor de hulp die u mij geboden heeft. Het heeft mij zeker een richting opgeholpen en ik hoop dat het de goede is.

Top geholpen!

Helder

Geplaatst door Gijs Verhagen

Vanwege een verandering bij mijn huidige werkgever, ben ik tot de conclusie gekomen, dat er altijd nog tijd is voor verandering, maar wat dan, welke kant moet ik op? Om eens goed in kaart te brengen wat ik nu voor persoon ben, waar vooral mijn sterke, maar ook zwakke kanten liggen, heb ik besloten mijzelf een onderzoek te laten geven bij Loopbaaninzicht. Het doel was om te kijken welke studie ik naast mijn baan zou kunnen gaan volgen, die aansluit bij mijn huidige kennis en kunde. Het intakegesprek beviel meteen goed, het klikte. De testdag zelf was lang, met veel verschillende tests, maar erg leuk om te doen. Bij het bespreken van de resultaten wordt ineens veel duidelijk. Je herkent jezelf, weet meteen wat wel of niet bij je past en het zet je aan het denken in de goede richting. Ik heb van een breed uitgangspunt, heel nauw toegespitst een studiekeuze kunnen maken. Inmiddels heb ik mij ingeschreven voor een 2 jarige opleiding Management, Economie en Recht. Mijn oude studie, die ik tijdens mijn studententijd (jammergenoeg) niet succesvol had afgerond. Dit is een nieuw begin en dankzij Mevrouw van der Horst een helder advies voor de toekomst gekregen. Dankjewel Ine!

zelf inzicht

Geplaatst door Dinant Kos

Een kwaliteits-/beroeps test bij Loopbaaninzicht te Utrecht is meer dan aan te raden als u echt met twijfels zit. Ik vond dat na mijn eerste gesprek ik al een stuk realistischer kon kijken op mijn loopbaan en realiseerde mij goed dat ik in mijn huidige opleiding en baan verkeerd zat. Na de onderzoeksdag en later de uitslag werd dit beeld eigenlijk alleen maar bevestigd. Je krijgt  naar mijn mening een duidelijk beeld van hoe je zelf bent, eigenlijk sta jij als persoon in woorden uitgelegd in het wat later zal volgend mooie rapport.

Ik raad iedereen die met deze problemen zit aan naar Loopbaaninzicht te Utrecht te gaan.

 vorige