Even voorstellenIne van der Horst
Ine van der Horst Sinds mijn opleiding tot beroepskeuzeadviseur (veel mensen weten niet dat deze opleiding bestaat) werk ik al zo'n twintig jaar in de loopbaanadvisering. In het begin van mijn loopbaan heb ik mij vooral bezig gehouden met het begeleiden van leerlingen en studenten en het geven van voorlichting aan scholen, werkzoekenden en werkgevers.
Naast beroepskeuzeadvisering waarbij gebruik gemaakt wordt van testmateriaal heb ik ervaring met trajectbegeleiding, bemiddeling, faalangstbegeleiding, het geven van trainingen en deskundigheidsbevordering. 

Ik omschrijf mijn werkwijze als persoonlijk en resultaatgericht. Ik houd van creatieve en haalbare mogelijkheden en blijf het spannend vinden om samen met iemand op zoek te gaan naar passende stappen voor de toekomst en naar de (beroeps) rol die hij of zij wil en kan innemen.

Henk Woortman
Henk Woortman Ooit begon ik mijn eigen loopbaan in het onderwijs. Voor de klas mocht ik de basis leggen voor de carrière van jonge mensen, die inmiddels zijn uitgegroeid tot mensen in de kracht van hun leven. 
Na deze periode voelde ik me aangetrokken tot jong volwassenen, die kozen voor een opleidingstraject via het bedrijfsleven. 

Ik ontdekte, dat mensen tot veel in staat zijn als het werk bij hen past. Ik zag ook wat er gebeurt als studie of werk niet voldoen aan de verwachting.
De afgelopen jaren tijdens mijn werk voor Loopbaaninzicht heb ik veel mensen kunnen helpen bij hun vragen over studiekeuze en loopbaan. Door gesprekken en door het gebruiken van tests krijgen mensen inzicht in interesses, wat ze belangrijk vinden en over welke eigenschappen ze beschikken. Ik voel het als een uitdaging samen met mijn cliënt te zoeken naar studierichtingen die daarbij aansluiten. Dat geldt in dezelfde mate voor mensen die gevorderd zijn in hun carrière en zich afvragen of ze nog op de goede weg zitten. Het geeft veel voldoening om achteraf te horen, dat mensen mede door de hulp die ik heb kunnen bieden de juiste studie of baan hebben gevonden.


image

Persoonlijk en resultaatgericht.

De juiste studie of baan; mede door onze inspanning. Dat geeft voldoening en inspiratie.

Ik houd van creatieve en haalbare mogelijkheden.